Dé Amersfoortse podcast over muziek, cultuur en ander zondags gezever!

Kijk en Luister hier naar de live videostream, elke zondag vanaf 14:00 uur zo lang de Corona crisis duurt!

Open het in Youtube op je scherm voor het beste beeld!
Je kan ook –>hier<– direct naar ons kanaal gaan, abonneer je en je krijgt een melding wanneer we live gaan!

Maar vandaag weer live vanuit FLUOR vanaf 15:00 uur!

Dé Amersfoortse podcast over muziek, cultuur en ander zondags gezever! Live vanuit de grote zaal van FLUOR! Yes, daar gaan we weer, dit keer voor het ‘eggie’! Na tien weken noodgedwongen als podcast door het leven te gaan, is Zeven op Zondag terug op de buhne bij FLUOR. 4 artiesten, 3 gasten, 30 stoelen. En een aaneengesloten programma van twee uur, waarbij de (live!)podcast en de optredens naadloos in elkaar overlopen.

Althans, hosts Bernard van Gellekom en Donata van Asselt gaan hun best doen. Dat het gezellig wordt, staat vast.

Met vandaag: Skimming Water – Gesprek met Harold Warmelink (Flint) – BarnFind Blues/Rock – Gesprek met Friederike Weisner (T. de Lieve Vrouw) – Klaas Prins – Gesprek met Carola Aafjes (FLUOR) en Cortez!
Luister hier naar de live audiostream, elke zondag vanaf 14:00 uur zo lang de Corona crisis duurt!
Nr. 10
Met vandaag Tim Veenschoten als Mede Host, Floor Visser tafeldame en Eva Meuwissen (PE) gast aan tafel en Maicel van den Heuvel (Lapart) als onze videobelgast. Rollercoaster X komt het dak van “Het Pomphok” er af blazen… “
Dat” en natuurlijk weer heel veel lokale muziek en clips.
nr. #09

Met vandaag Donata van Asselt als Mede Host, Klaas Prins gast aan tafel en Dennis Sille (City Marketing Amersfoort) als onze videobelgast. Hanny Donker komt met gast Arno Mijnten komt de zondagmiddag met fijne liedjes en duetten invullen vanuit Het Pomphok.
“Dat” en natuurlijk weer heel veel lokale muziek en clips.
nr. #08

Met vandaag Annemarie Degens-Klompenhouwer als Mede Host, Frank Perquin (Tango koning) gast aan tafel en Camiel de Kruijf (Event koning) als onze videobelgast. Harrison Dean kwam de zondagmiddag met fijne liedjes invullen vanuit Het Pomphok.
“Dat” en natuurlijk weer heel veel lokale muziek en clips.
De magische nr. #07 alweer!

Met in deze uitzending Floor Visser als Mede Host, Thijs Tomassen als tafelheer, Jessie Kamp gast aan tafel en Koen Overeem (Rock City Brewing) als onze videobelgast. The Elite komt de zondagmiddag met fijne live muziek invullen vanuit Het Pomphok “Dat” en natuurlijk weer heel veel lokale muziek en clips.
Uitzending #06 live opgenomen op 10 mei 2020

In deze uitzending was Floor Visser onze tafeldame en Efe Yilmaz te gast, Dennis van Amstel was er als videobelgast en Billy and the Magic Fijve knalde vanuit de studio snoeiharde Punk…
Uitzending #05 live opgenomen op 3 mei 2020

In deze uitzending was Coen Witteveen onze tafelheer en Raymond van den Hoek te gast, Hans van Helden was er als videobelgast en MONNIK bracht zijn teksten op beats live vanuit de studio…

Uitzending #04 live opgenomen op 26 april 2020

In deze uitzending was Aurelia onze tafeldame en Coen Molenveld te gast, BRICKEDOUT knalde live vanuit de studio… en Velvet Martijn Drenth als video belgast.

Uitzending #03 live opgenomen op 19 april 2020

In deze uitzending was Donata van Asselt onze tafeldame en Karin Horst te gast, Plastik.Soldiers knalde live vanuit de studio pompende beats en swingende sax…

Uitzending #02 live opgenomen op 12 april 2020

Bij deze tweede aflevering schoven tafeldame Annemarie Degens-Klompenhouwer en gast Ron Jagers onze lokale cultuur paus aan voor een goed gesprek over cultuur, festivals en muziek in coronatijd en wat daarna. Ook programmeur talentonwikkeling Tim van Veenschoten komt aan het woord over zijn werk momenteel bij FLUOR en de Bandbunker. Met Sijmen Stronks (Kultlab) hebben we het uitvoerig over de stand van zaken van de nog komende festivals en wat te doen als die niet doorgaan. Aestrid speelt live in de studio waar ze ook bezig zijn met hun 7e album. Daarnaast behandelen we natuurlijk héél véél Amersfoortse muziek, van o.a. Rollercoaster X, Tardigrade, Ciao Lucifer, Metro Mortale, D.A.C., Diesel Disko en Bodyfarm.

Volg ons Youtube kanaal en je krijgt een melding als we (zondag) weer online gaan! Je vindt ons kanaal hier, Youtube-FCG

Nu het lokale muziekplatform Zeven Op Zondag tijdelijk geen doorgang kan vinden, slaan Studio-FCG #AmersfoortMuziekstaden poppodium FLUOR de handen ineen om ook in tijden van crisis een vinger aan de pols van de Amersfoortse scene te houden. Tijdens de nieuwe podcast Zever Op Zondag leiden gastheren Bernard Van Gellekom en Joris Postulart je aan de hand van gasten en artiesten langs het beste en sappigste van de lokale muziek. Van de nieuwste talenten tot de vergeten legendes. Daarbij is er veel ruimte voor onzin, nerd talk en ander muzikaal gezever. Elke zondag om 14.00, zolang de coronacrisis duurt.

Vanuit drie studioruimten (met eigen opgang en toilet, en max. 3 personen op 1,5 meter afstand!) registreren zes camera’s en acht microfoons de live podcast, technisch aangedreven door goden Jurriaan JJ Sielcken en Bram Groeneveld.

De eerste, live opgenomen op zondag 5 april 2020 vanuit Studio-FCG in Amersfoort

Op zondag 5 april 2020 schoven gasten Floor Visser (o.a. Amersfoort Jazz) en Wethouder van (o.a.) Cultuur Fatma Koser Kaya aan voor een goed gesprek over muziek, festivals en cultuur in coronatijd. Ook dj/programmeur Robin Bekkers (FLUOR) komt aan het woord over zijn initiatieven. Aaron Asbury speelt live in de studio én heeft een primeur voor ons. Daarnaast behandelen we natuurlijk héél véél Amersfoortse muziek, van o.a. De KoortsThree Little CloudsDella Dix, The Badger and the Bass, Five Years LaterCortez de live act van volgende week Aestrid en nog veel meer!

Het team:
Bernard Van Gellekom – host & redactie
Joris Postulart – host & redactie
Bram Groeneveld – techniek
Jurriaan JJ Sielcken – techniek
Daniel Bril – techniek
M. the Brown – techniek
Tim van Veenschoten – crew
Arno mijnten – crew
Marc defares – crew
Miss. i. & Gabby- crew

Speciaal dank aan:
VIA AV voor technisch materiaal.
AmersfoortGezien voor de camera’s.
Cees Wouda voor de foto beelden.
Rob Smulder, backup technisch materiaal.