Politiekdebat, lokaal aan de haal…

De Tweede Kamerverkiezingen van 2021 zullen de eerste landelijke verkiezingen zijn tijdens een pandemie. Daarom kan er op maandag 15 en dinsdag 16 maart 2021 al in een aantal stemlokalen vervroegd worden gestemd. Aan het einde van de officiële stemdag, 17 maart sluiten de stembussen en zullen de eerste prognoses bekend worden.


Eva Meuwissen van Per Expressie, De jongerenorganisatie voor en door cultureel talent uit Amersfoort, en Bernard van Gellekom van Studio-FCG, de vrijwilligersorganisatie voor creatieve live muziekproducties hebben de lokale politiek op hun matje geroepen.

Zij willen het met lokale partijen wel eens hebben over wat de standpunten zijn van de partijen waarop je ook landelijk kan stemmen. Niet alle partijen in Amersfoort hebben een landelijke afdeling, maar dan nog is het interessant om te weten wat zij van de politiek in Den Haag vinden.
Zaterdag 13 maart staat er in Studio-FCG een debattafel en wordt de uitzending live op de kanalen van studio-FCG uitgezonden. Aan de stamtafel zitten de kopstukken van de Amersfoortse politiek die ca. 2×10 minuten het vuur aan de schenen gelegd wordt. Ze mogen het natuurlijk ook elkaar flink moeilijk maken. We dagen ze uit.

Volg alles op de volgende kanalen, http://studio-fcg.nl/live/

 Categorie: POP

Laat een reactie achter